Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nailcenter Rheden online met nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website van Nailcenter Rheden online is gegaan.

Ik wens Debbie Menting heel veel succes met deze nieuwe website. www.nailcenter-rheden.nl 

Meer over Debbie Menting van Nailcenter Rheden:
Mijn naam is Debbie Menting. Ik ben een echt mensenmens en daarom heb ik gekozen om in de beautybranche te gaan werken. Ik geniet ervan om mensen te laten stralen en ze een mooie dag te bezorgen. Ik ben een enorme perfectioniste, voor mij als persoon is dat nog wel eens een valkuil maar in mijn werk komt mij dat goed van pas. Ik streef altijd naar ene perfect bij de klant passende behandeling.

Binnen Nail Center Rheden staat u als persoon centraal. We staan voor persoonlijke behandelingen onder het genot van een bakkie koffie of thee met wat lekkers.

InterBeek IT
Pinksterbloemstraat 10
6991VJ Rheden

T   +31 06 412 263 86
M  

KVK  09145250
BTW NL 001522506 B30

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.