Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe responsive website voor Rijschool Roland Menting

Het verheugd ons te kunnen melden dat Rijschool Roland Menting gekozen heeft om de huidige WordPress website om te laten bouwen naar een nieuw responsive Joomla CMS systeem met een fris uiterlijk
Wij danken Rolland Menting voor het vertrouwen.

Wil jij net als Rijschool Roland Menting je huidige website bij ons onderbrengen, omdat jij ook een verouderd WordPress website hebt die al jaren stil staat en denk je er al een tijd over om je website te laten restylen?
Laat je website gratis controleren en vraag de gratis restyle check aan. www.interbeek.nl

Meer over Rijschool Roland Menting:
Wil je je rijbewijs halen in Rheden en omgeving, maar dan wel op je eigen manier en in je eigen tempo? Dan is rijschool Roland Menting echt iets voor jou! Je krijgt les van een zeer ervaren en gecertificeerde instructeur en ambulance chauffeur die de rijopleiding helemaal aanpast aan jouw persoonlijke situatie. Op deze manier gaan de lessen niet te snel of te langzaam voor je, maar kun jij precies de sprongen maken waar je aan toe bent.

www.rolandmenting.nl 

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.