Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Fysiopraktijk Zorg voor Vitaliteit online met nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website van Fysiopraktijk Zorg voor Vitaliteit online is gegaan.

Ik wens Tony de Schipper van Fysiopraktijk Zorg voor Vitaliteit heel veel succes met deze nieuwe website. www.zorgvoorvitaliteit.nl 

Over Tony de Schipper:
Al in mijn vroegste jeugd was ik actief, altijd bezig, een doener en een ontdekker. Ik was altijd te porren voor alles wat met sport en bewegen te maken had. Meestal porde ik overigens anderen. Ik kon goed mee met voetballen, hardlopen, fietsen, was zelfs fanatiek.

Op de middelbare school moest er ook echt geleerd worden en dat vond ik duidelijk minder. Stil zitten behoorde en behoort niet tot mijn kernkwaliteiten. Mijn hart lag nu eenmaal op het sportveld. Met een havodiploma ben ik uiteindelijk begonnen aan mijn studie Fysiotherapie. Misschien was het belangrijkste motief om voor deze opleiding te kiezen wel mijn eigen blessureleed. Hoe dan ook, de opleiding en tot op de dag van vandaag het beroep gaven mij volop de mogelijkheid om mijn interesse in het menselijk lichaam en zijn mogelijkheden èn beperkingen te verbreden en te verdiepen. Die verdieping vond ik allereerst in de orthopedie en wat later ook in de traumachirurgie.

Lees meer >>

InterBeek IT
Pinksterbloemstraat 10
6991VJ Rheden

T   +31 06 412 263 86
M  

KVK  09145250
BTW NL 001522506 B30

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.