Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Rijschool Roland Menting online met nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website van Rijschool Roland Menting Rheden online is gegaan.
Ik wens Roland Menting heel veel succes met deze nieuwe website. www.rolandmenting.nl 

Over Rijschool Roland Menting:
Bij onze rijschool krijg je altijd les van een deskundige en tevens gediplomeerde rijinstructeur. De rijlessen worden gegeven door Roland Menting, een enthousiaste rijinstructeur met jarenlange ervaring. De cursisten leren op een ontspannen manier autorijden. De prettige relatie tussen instructeur en de cursist staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met jou stellen wij een lesprogramma op waarin jij veilig en snel leert autorijden. De nuttige adviezen en handige technieken die hij aanreikt, stellen jou in staat succesvol het autorijbewijs te behalen. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt bij de lessen die worden gegeven door de rijinstructeur, daarom staat een persoonlijke aanpak centraal en kan je rekenen op alle begrip, juist ook als je het spannend vindt om te leren autorijden.

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.