Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Filmhuis Cinemaarten Zaltbommel online met nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website van Filmhuis cinemaarten Zaltbommel online is gegaan. Een nieuwe website met een fris uiterlijk, van een oude joomla 2.5 versie naar een nieuw responsive Joomla 3.9 CMS systeem met een Online Ledenadministratie en koppeling met boekhoudsysteem Conscribo Deze koppeling zal in de loop van December afgerond worden.

Ik wens Peter v Empel En Willem-Jan Buitehuis heel veel succes met deze nieuwe website. www.cinemaarten.nl 

Meer over Filmhuis Cinemaarten Zaltbommel
Filmhuis Cinemaartensinds 23 november 1979 Toen eind zeventiger jaren het filmaanbod in de plaatselijke bioscoop van Zaltbommel, door de opkomst van de Videotheken, zodanig verschraalde, dat er bijna alleen nog maar porno- en kinderfilms waren te zien, vonden een aantal Bommelaars het tijd worden om cultureel verantwoorde films te gaan vertonen. In 1978 was Cinemaarten een feit en werd er iedere twee weken een film vertoond. Vele locaties hebben gediend als bioscoop, voordat Cinemaarten haar thuis vond in de Poorterij. Zo zijn er films gedraaid in het Nutsgebouw, in de bovenzaal van de Verdraagzaamheid en wat tegenwoordig het Hof van Gelre is. Vanwege de wissellende plaats van vertoning, moest de projector transportabel zijn waardoor de kwaliteit van het beeld veel te wensen overliet. Omdat de projector in de zaal stond was ook het geluid doorspekt met het geratel van het filmtransport. Nadat Cinemaarten haar vaste plaats in de Poorterij had gevonden kon er ook een betere 16 mm projector worden aangeschaft en werd het aantal voorstellingen verhoogd.

Filmtheater Cinemaarten draait al sinds jaar en dag zijn films in de grote zaal van Theater de Poorterij.

Voor meer informatie ga naar www.de-poorterij.nl 

Adres: Nieuwstraat 2 5301 EW Zaltbommel

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT OPNEMEN

InterBeek

Tel:  +31 06 412 263 86
Mail: 

KVK: 09145250