Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ledenadministratie online voor Gezond in Drenthe

Wij hebben de opdracht gekregen om voor Gezond in Drenthe  een nieuw online ledenadministratie op te zetten, Gezond in Drenthe is de hoofdaannemer van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) in Drenthe. Wij vormen de centrale organisatie van de GLI in Drenthe en coördineren/faciliteren de lokale uitvoerende teams. Samen met ziekenhuizen, gemeenten, diëtisten, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en andere professionals werken wij samen om van Drenthe een gezonde provincie te maken.

 

Wat zijn de voordelen:

Online administrate voor uw instelling of vereniging

Gegevens van leden veranderen vaak, dit is voor de vrijwillige administrateurs van de vereniging veel werk om bij te houden: adressen, telefoonnummers, e-mailadressen, bankrekening nummer voor de automatische incasso, nieuwe interesses of functie in de vereniging kosten grote verenigingen en clubs veel tijd om bij te houden.

Onze oplossing: Bij InterBeek IT kunnen Leden zelf een aantal persoonlijke gegevens online aanpassen. Dat is wel zo makkelijk en bespaart de ledenadministratie tijd. Ook zijn er meerdere beheerniveaus te implementeren, die groepen leden kunnen administreren. 
 
Wilt u meer weten? kijk dan snel op Intranet /Ledenadminstratie online 
Heeft u als vereniging, stichting of instelling ook interesse voor deze online ledenadministratie neem dan contact met ons op. 

 

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT OPNEMEN

InterBeek

Tel:  +31 06 412 263 86
Mail: 

KVK: 09145250