Online drukwerk en meer.

Jarenlange ervaring met grafisch en creatief werk

Wij leveren topkwaliteit! Altijd gratis advies en verzending!

InterBeek IT maakt ontwerpen met een professionele uitstraling die vertrouwen geeft bij uw klanten en u doet onderscheiden van de concurrentie.
Wij bieden een heel scala aan design werk. Schroom niet om contact op te nemen, wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Huisstijl ontwerp

Jouw bedrijf kan niet zonder krachtige huisstijl wanneer je niet achter wilt blijven op de concurrentie. Met een huisstijl kan jouw bedrijf zich onderscheiden. Een huisstijl is meer dan een logo alleen, deze omvat onder meer ook visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, een website en veel meer.

Visitekaartje

Met een visitekaartje laat je de persoonlijkheid en kracht van jezelf en jouw bedrijf achter bij bijvoorbeeld een kennismaking of andere promotie. Daarnaast biedt een visitekaart de mogelijkheid om jouw contactgegevens achter te laten. Een visitekaartje moet de juiste gegevens bevatten.

Brochures, Flyers ontwerp

Een brochure is zeer geschikt als je meer wilt vertellen over je bedrijf, product of dienst. Een brochure bestaat uit meerdere pagina's wat de mogelijkheid biedt meer uitleg te geven. Het gebruik van de huisstijl en een opvallende aansprekende layout maken een brochure professioneel.

Logo ontwerp

Met een goed logo kunt je jouw bedrijf met één oogopslag op de kaart zetten. Het is belangrijk dat het logo aansluit op hetgeen wat je met uw bedrijf wilt uitstralen. Herkenbaarheid, karakter en kernwaarden. Het logo is uw beeldmerk, de basis van het imago van uw onderneming.

Flyers en posters

Met een flyer of poster wilt je de aandacht trekken voor jouw bedrijf. Naast het bereiken van de doelgroep wilt je met jouw bedrijf ook verrassen en informeren. Een professioneel en creatief ontworpen flyer of poster is belangrijk voor het effectief overbrengen van uw boodschap.

Nieuwsbrieven

Door regelmatig een nieuwsbrief te sturen kunt je contact houden met je klanten en deze op hoogte houden van alle ins-en-outs rondom jouw bedrijf, product of dienst. Door de juiste aanpak kunt je klanten stimuleren jouw website vaker of nog eens te bezoeken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Graag vertellen wij je alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT OPNEMEN

InterBeek

Tel:  +31 06 412 263 86
Mail: 

KVK: 09145250