servicecontract

27/7 Onderhoud & ondersteuning

Heeft u hulp of advies nodig voor uw website? Geen omkijken naar updates voor Joomla! of Wordpress websites? De support van Welldotcom is de oplossing.

Hulp bij gebruikersvragen

Door jarenlange ervaring kent Joomla! geen geheimen meer voor ons. Wij begrijpen dat je soms ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van je website. De  specialisten van InterBeek IT staat tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur voor uw klaar via telefoon, e-mail en chat.

Updates en migraties

Een veilige en stabiele website is erg belangrijk voor jou en je klanten. Het is dan ook noodzakelijk dat updates van Joomla! in de gaten worden gehouden, gemonitord en doorgevoerd. Wij nemen jou deze zorg uit handen met een onderhoudsabonnement.

Cursus

Wanneer je niet of niet goed bekend bent met Joomla! of Wordpress, dan is het aan te bevelen hiervoor een opleiding te volgen. Wij kunnen op locatie of op afstand een cursus verzorgen zodat je leert werken met het content management systeem. Deze cursussen zijn altijd op maat.

Monitoring en backups

Alle websites die wij in onderhoud hebben worden 24/7 in de gaten gehouden op het gebied van beveiliging en stabiliteit. Naast updates scannen wij op regelmatig op malware en maken 1 keer per dag een backup van jouw website. Bij eventuele problemen komen wij snel in actie.

Website gehackt?

Is jouw Joomla! website gehackt? Geen paniek. Vaak kunnen wij de meeste gehackte websites herstellen en herhaling voorkomen. Dit kan voor een vast tarief of gratis als je al van ons servicecontract gebruikt maakt. Wij zoeken de knelpunten en lossen het probleem voor je op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Graag vertellen wij je alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit
samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.