SNEL HULP NODIG ?

Bij mij staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en geloof dat het ondersteunen van klanten de beste manier is om dit te laten zien!. Ik zit klaar om jouw vragen te beantwoorden via telefoon, e-mail en via online helpdesk.

CONTACT OPNEMEN

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor vragen, opmerkingen en problemen. Ik sta je graag te woord. Problemen zijn er om opgelost te worden!
  
026 - 49 55 237
  
06 - 41 22 63 86
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

HULP OP AFSTAND

Met hulp op afstand wordt jouw computer tijdelijk door mij overgenomen via de internetverbinding. Het probleem wordt dan direct vanaf een afstand opgelost, zoals het verwijderen van een virus of een trage computer. Wees niet bang, ik kijk niet in je persoonlijke foto’s of documenten. Dit doen ik met remote support via het programma Teamviewer. Door middel van dit programma kan ik op jouw computer werken alsof ik ter plaatse het probleem verhelp. Zodra de verbinding verbroken is kan deze alleen, na het opstarten van het programma en jouw akkoord opnieuw worden opgebouwd. Ik maak computeren betaalbaar voor iedereen! Ik reken geen voorrijkosten, bij mij betaalt je slechts €5,- per kwartier met een starttarief van €10,00 minimale afname 30 minuten.

KIES HIERONDER JE BESTURINGSYSTEEM